Pages

Testimoni


Sebahagian Testimoni


1. Saya adalah merupakan Pusat Jualan Negeri Sarawak. Setakat ini saya menerima ramai respon dari pengguna di Sarawak tentang kehebatan Jus BioDelima Premium…Jika anda ingin tahu dan ingin mendapatkan maklumat tentang keberkatan dan kebaikan biodelima ini maka bolehlah berhubung dengan pihak saya di talian beikut…
Hjh CT Asza 6013-8010089 atau datang ke Pusat Kecantikan Asza, Jalan Satok, di Kuching Sarawak,

2. Saya amat teruja dan berpuashati dengan permintaan produk biodelima ini. Sebagai PJN atau Pusat Jualan Negeri Selangor dab Kuala Lumpur, saya mengalu-alukan tuan dan puan untuk bertanyakan tentang testimony dari masalah kasihatan yang dfialami oleh pelanggan saya..Tuan puan bolehlah berhubung dengan pihak saya di talian ini untuk keterangan lanjut.
Pn. Ros 6017-6107756

3. Sejak menjadi Pusat Jualan Negeri Pahang dari bulan Ogos 2011, hinggalah kini..saya dengan sejujur-jujurnya ingin menyatakan bahawa Jus Biodelima ini sungguh berkat dan membawa banyak kebaikan kepada diri saya, keluarga dan para pengguna…Saya berpuashati kerana permintaan yang tinggi dan tak putus-putus permintaan dan yang bagusnya tu ialah pengguna yang membeli produk jus biodelima dating berkali-kali untuk terus meminumnya…syukur Alhamdulillah kerana peluang bisnes dan pendapatan yang agak lumayan juga…saya amat-amat berterima kasih kepada Pak Mawi yang banyak membantu saya dalam memasarkan produk Jus Biodelima ini di Pahang…
Sila hubungi saya untuk mendapat maklumat dan keterangan lanjut Cikgu Shai…6014-8133530.

4. Saya En Hanafi di Tawau Sabah telah memasarkan produk biodelima atau jus biodelima sejak awal tahun 2012//sejak dari itu saya telah membuat keputusan untuk menjadi PJN Sabah dan mengeluarkan modal sebanyak RM50,000 untuk membeli produk ini. Permintaan yang tak putus-putus dari para pelanggan saya maka saya membuat keputusan untuk mengambil PJN Kelantan dan Alhamdulillah banyak testimony yang baik dan membanggakan..Saya amat-amat teruja dengan produk ini dan selepas ini saya akan bergerak ke seluruh sabah untuk menerangkan kebaikan produk ini yang amat memuaskan hati sya..Jika anda berada di Sabah atau Kelantan..
bolehlah menghubungi saya untuk mendapatkan maklumat produk ini..En Hanafi 6016-8102442………

5. En Abd Aziz dari Seremban, N.9...017 233 8601...disahkan doktor Hosp Tuanku Jaafar Seremban menghidap penyakit kanser usus tahap 3 yang serius. Doktor telah melakukan pembedahan membuang usus beliau yg dicemari kanser tapi ia bukan jaminan untuk beliau pulih sepenuhnya walaupun menjalani kimoterapi. Alhamdulillah setelah mengamalkan Biodelima setiap hari tanpa gagal selama 4 bulan,beliau telah disahkan oleh doktor pakar, bebas daripada kanser setelah menjalani pemeriksaan PAT scan di Hospital Putrajaya.